Tel / fax: ( 88 ) 428 702, e-mail: kata@digitalbau.hu
Mobil: 06-30-277-8645
 
 
 
Termékeinket díjmentesen szállítjuk házhoz: Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Budapest, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megy, Hajdú-Bihar megye, Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-;Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-;Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye és Zala megye területén kedvező országos házhozszállítással.
 
 

 Vakondháló , a vakond elleni védekezés hatékony eszköze
A vakond hasznos de bosszantó munkát végez a kertben. Legendás tippek helyett, végleges megoldást ajánlunk.

A tápanyag dús nedves talajban fejlődő növények mellett gyorsan szaporodnak a növényi kártevők, férgek és giliszták melyek a vakond számára fontos táplálék forrást jelentenek. A vakond mentes kerthez vezető legbiztosabb megoldást az jelenti, ha a táplálék után fúró vakondot fizikailag akadályozzuk meg abban hogy a járataiban felhalmozódott földet a felszínre túrja.

A vakondháló rendkívül egyszerű megoldás és nem jelent vállalhatatlan költséget. Egyaránt alkalmazható kiskertekben, növénytermesztésben, lakókörnyezetben és sportpályán ráadásul a vakond is életben marad. A megoldás lényege, hogy a vakondot egy erre a célra gyártott, erős műanyag vakondháló segítségével elzárjuk azoktól a kerti felületektől, melyeket védeni szeretnénk.

Szemméret

Tekercs méret

Bruttó házhozszállított ár

16 x 16

100 m2

16.002 Ft

16 x 16 200 m2 29.718 Ft

16 x 16

300 m2

44.577 Ft

16 x 16

400 m2

57.912 Ft

A vakondrács alapvető előnyei:
- olcsó, végleges megoldás
- kiemelkedő szakítószilárdság
- nem pusztítja el a vakondot
- nem befolyásolja a növények fejlődését
- könnyen és gyorsan fektethető
- gyepszőnyeg alá is beépíthető
- beépítés után megnő a gyep terhelhetőségeA Vakondháló telepítése:

- Gyepszőnyeg esetén elégséges közvetlenül a gyepszőnyeg alá fektetni. Fontos hogy a csatlakozó vakondhálókat 15-20 cm
átfedéssel fektessük, érdemes az átlapolásoknál méterenként 3 helyen dróttal összekötni..

- Hagyományos füvesítés esetén szintés átfedéssel, de célszerű 20 cm vastag humuszterítést alkalmazni, hogy egy esetleges későbbi rotálás esetén a vakondháló ne sérüljön.- Fák, szegélyek, burkolatok, épületek csatlakozásánál a vakondhálót fel kell hajtani és ajánlott 6 mm átmérőjű L- alakúra hajlított betonacélok leszúrása is a háló rögzítése érdekében.

.Az átfedésben lefektetett vakondhálón a vakond évek múlva sem tud átásni, ezáltal a felszínen nem lesz nyoma a tevékenységének. Növényeink növekedése zavartalan lesz, a pázsitunk gyönyörű marad és a vakonddal is békében élhetünk.

Bármely további kérdéssel, megrendeléssel kapcsolatban kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeinken:
Telefon / fax: 88/ 428 702, munkaidőn túl: 30/ 2778645

Termék megrendelése a webáruházban

vakondháló, vakon háló, vakond elleni védekezés, vakond irtása, vakond riasztó, vakond riasztás, vakondtúrás, vakondcsapda, vakond elűzése